Soorten hottubs

Wat begon als een heerlijke manier van ontspannen is uitgegroeid tot een breed scale aan verschillende soorten hottubs. Men mag spreken van een waar succes. Op de klassieke houten hottub zoals door ons verkocht zijn allerlei varianten bedacht om productiekosten te besparen.

 

No-go: Voorgemonteerde hottub

Het lijkt lekker makkelijk, een reeds voorgemonteerde hottub. Schijn bedriegt. Deze hottubs zijn goedkoper om te fabriceren dan bouwpakketten! Een bouwpakket dient perfect voorgezaagd te zijn om lekken te voorkomen. Daarom kan een TOPhottub zonder lijm of dichtmiddelen in elkaar gezet worden. Voorgemonteerde hottubs worden geassembleerd in lagere lonen landen. De productiefoutjes worden verdoezeld met epoxy, kit en andere ongein. Een echte no-go dus!

 

 

No-go: plastic hottub

De plastic hottub is sinds 2009 op de markt. De vaak blauwe glassfiber binnenschaal doet afbreuk aan de ontspannende sfeer die om een hottub hangt. De houten buitenschaal is van mindere kwaliteit gezien deze alleen een optische functie heeft. De glassfiber binnenschaal is immers al waterdicht. No-go!

 

 

No-go: interne kachel

Lees hier meer over de interne en externe kachels...

 

Het juiste bad kiezen

U schaft één keer een hottub aan, dus zorg ervoor dat u de eerste keer direct de juiste keuze maakt. Wij helpen u bij het maken van uw keuze. Lees meer...

Red cedar hout

Alle TOPhottubs zijn vervaardigd uit de hoogte kwaliteit red cedar, zonder twijfel de mooiste houtsoort voor een hottub. Prachtig van kleur, duurzaam en onderhoudsvrij. Lees meer...