Hottub houtsoorten

Alle hottubs verkocht door TOPhottubs zijn gemaakt van red cedar hout. Deze van origine uit de VS en Canada afkomstige houtsoort is prachtig van kleur, structuur en knoest-vrij. Het hout dat gebruikt wordt voor onze hottubs komt uit British Columbia. Het is hout van de hoogste kwaliteit voor hottubs. Daarnaast vinden wij (en met ons veel klanten) het simpelweg de mooiste houtsoort.

 

Doordat het hout maar weinig uitzet en opzwelt dient het uitstekend als materiaal voor hottubs. Het zet voldoende uit na montage van de hottub (bij de eerste vulling met water) om lekken te voorkomen, maar krimpt onvoldoende om kieren te creëren.

 

Red cedar kan onbehandeld gelaten worden en zal dan op den duur vergrijzen. Om dit te voorkomen kan het hout behandeld worden met olie of lak.

 

Red cedar hout, onbewerkt

 

Nordic pine, geolied

 

Larix, onbewerkt

 

Eiken, onbewerkt

Het juiste bad kiezen

U schaft één keer een hottub aan, dus zorg ervoor dat u de eerste keer direct de juiste keuze maakt. Wij helpen u bij het maken van uw keuze. Lees meer...

Red cedar hout

Alle TOPhottubs zijn vervaardigd uit de hoogte kwaliteit red cedar, zonder twijfel de mooiste houtsoort voor een hottub. Prachtig van kleur, duurzaam en onderhoudsvrij. Lees meer...